Blog Layout

Hoe wordt vloerisolatie aangebracht?

Hoe wordt vloerisolatie geplaatst?

Kort samengevat bestaat vloerisolatie uit 3 stappen:
  • Noppenfolie uitrollen
  • Bodemfolie uitvouwen en bevestigen
  • Starten met isoleren d.m.v. onze TONZON thermokussens 
Wij starten altijd met een telefonisch kennismakingsgesprek om de klantvraag goed te kunnen beoordelen. Er zal contact met u opgenomen worden om een vrijblijvende inspectie uit te voeren en al u vragen te beantwoorden. Tijdens de inspectie zal een van onze specialisten uw kruipruimte betreden. Na de inspectie zal de inspecteur het een en ander uitleggen en zullen eventuele aanvullende vragen worden beantwoord. Vervolgens zal een vrijblijvende offerte worden opgesteld en zal u worden gemaild met een openstaande datum waarop de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Indien u akkoord gaat, zal de specialist contact met u opnemen om de datum te bevestigen. 

Hoe gaat ISOSEL vloerisolatie te werk tijdens COVID-19 (Corona)?

Tijdens de werkzaamheden zal er rekening gehouden worden met uw wensen. Tijdens de coronapandemie worden er aanvullende voorzorgsmaatregelen getroffen. Onze specialisten gaan veilig te werk, d.w.z. op minimaal 1,5 meter afstand. Doordat de kruipruimte onder de vloer ligt, kan de afstand tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden gewaarborgd blijven. 

Mocht u meer informatie willen over de maatregelen die wij treffen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De maatregelen worden standaard alvorens de klus wordt uitgevoerd, naar de klant gemaild.

Deel dit nieuws met een familielid of vriend(in).

Nadelen schuimbeton
door Rini Petersen 29 apr., 2024
Nadelen van schuimbeton als vloerisolatie. Niet alle materialen die gebruikt worden als vloerisolatie hebben onze voorkeur. Zo zien we bijvoorbeeld de nodige nadelen van schuimbeton als vloerisolatie. Wij kiezen daarom voor het TONZON isolatiesysteem.
Condens tegen purschuim vloerisolatie
door Rini Petersen 03 apr., 2024
Condensvorming tegen purschuim vloerisolatie voorkomen. Wanneer ervoor gekozen is de kruipruimte of vloer te isoleren met purschuim, kunnen slechte ventilatie en vochtproblemen dus zorgen voor condens op het purschuim. Condensvorming kan ook veroorzaakt worden door onjuist aangebracht of beschadigd purschuim.
Vloerisolatie bij nieuwbouwwoning
door Rini Petersen 22 feb., 2024
Meta: Vloerisolatie bij een nieuwbouwwoning is sinds de jaren 80 van de vorige eeuw standaard vanaf de bouw. Het is dus niet de vraag of vloerisolatie bij een nieuwbouwhuis nodig is, maar welke thermische isolatie op het moment van de bouw voor uw woning het beste is.
Share by: